Termeni si Conditii pentru Inchirieri Auto Cluj

Termeni si Conditii pentru Inchirieri Auto Cluj

 

Firma noastra Sc Rauto House srl va ofera o gama bogata de masini, din diverse categorii, este nevoie doar sa va cunoastem dorintele pentru a putea sa va oferi consultanta pentru a gasii cea mai buna optiune pentru dumneavoastra. Pentru aceasta este nevoie sa ne contactati la numarul de telefon non stop 0751401299, sau pe site - ul nostru la seciunea contact si sa lasati un mesaj iar noi o sa va contactam in cel mai scurt timp posibil.

 

De fiecare data cand se inchireaza o masina inchiriata de la Rauto House SRL, inchirieri auto Cluj, dupa ce se discuta despre ce vi se potriveste mai bine, si la incheierea contractului trebuie sa se lase un depozit, o garantie, care poate sa varieze intre 150 si 300 de euro, depinde de masina. Vreau sa fac niste precizari in legatura la aceasta garantie. Aceasta garantie se plateste in momentul inchirierii masinii. In momentul in care se returneaza masina , atunci voi primiti garantia inapoi. Nu se primeste garantia inapoi in momentul in care voi cauzati un accident din propri vina, iar atunci, cum stipuleaza si contractul sunteti nevoiti sa renuntati la garantie. In cazul in care dauna este mica, iar dumneavoastra doriti sa achitati doar reparatie, atunci putem sa ajungem la o intelegere si sa lasam reparatia masinii in datoria dumneavoastra.

 

Daca inchiriati masina pe mai multe zile, va putem face discounturi considerabile, astfel ca nu o sa platiti pretul intreg ci mai putin, in functie de numarul de zile pe care o sa inchiriati masina si de masina pe care decideti sa o inchiriati.

In momentul in care primiti masina, aceasta nu o sa fie data cu plinul. Datorita faptului ca de multe ori s-a intamplat sa avem probleme cu masinile care au fost returnate pe plin, datorita faptului ca s-a intamplat ca diversi clienti sa nu respecte intelegerea contractuala, s-a decis ca masina sa fie returnata cu aproximativ aceasi combustibil cu care a fost preluata.