Termeni si Conditii

Inchirieri Auto Cluj

La noi veti gasi servicii de inchirieri auto Cluj la cele mai mici preturi si autoturisme noi, nu mai vechi de 2-3 ani.

 

Conditii inchiriere

Pentru a ridica masina va trebui sa ne prezentati permisul Dvs de conducere, acceptand a oferi masina doar celor cu varsta peste 21 de ani si cu minim un an de experienta de conducere. Toate permisele emise de tarile member UE sunt acceptate si in Romania.

 

Perioada de inchiriere

Perioada minina de inchiriere este de o zi, oferind spre inchiriere masini si pentru perioade lungi, bineinteles caz in care veti beneficia de un tarif si mai convenabil. O zi se considera 24 de ore de la momentul inchirierii, tarifele fiind asa calculate. Daca veti depasi perioada contractata (24 h ori cate zile ati contractat) cu mai mult de 30 min veti achita o zi de inchiriere suplimentara.

 

Rent a Car Cluj

 

Grupe masini

Va punem la dispozitie masini din toate categoriile, cea mai economica fiind grupa A. In momentul confirmarii unei rezervari de rent a car Cluj va vom garanta grupa din care masina face parte si nu modelul acesteia. O grupa contine masini cu aceeasi capacitate a motorului si aceleasi dotari.

 

Asigurari

Toate masinile noastre au asigurari full casco, pentru accident si furt.

 

Tarifele

Tarifele sunt exprimate in euro, pe zi de inchiriere (24 h). Plata se face la predarea masinii, fie in euro sau in RON, la cursul zilei. Acestea includ: kilometri nelimitati, asigurari accident sau furt, TVA si toate taxele). Ne rezervam dreptul de a modifica tarifele in permanenta insa daca ati facut o rezervare, tariful comunicat in acel moment nu se va mai modifica ulterior.

 

Garantii

In momentul ridicarii unei masini si a semnarii contractului se solicita o garantie care se va returna la predarea masinii in starea in care a fost preluata. Valoarea garantiei va fi stipulata in contract si o veti afla si in momentul transmiterii unei oferte.

 

Inchirieri Auto Non Stop

 

Program inchirieri

Ne puteti solicita oferte, rezervari dar si preluari / predari masini in permanenta. Va putem transporta masina intr-o locatie dorita din Cluj Napoca sau din imprejurimi la orice ora din zi sau din noapte intrucat RAUTO House va ofera inchirieri auto non stop.

 

Masini de Inchiriat Cluj

RAUTO House va ofera masini de inchiriat Cluj la cele mai avantajoase preturi si conditii pe care le puteti gasi pe piata auto din zona. La noi veti gasi atat masini romanesti cat si marci straine, oferind cel mai bun raport calitate – pret. Suntem disponibili la orice ora si flexibili pentru deplasare oriunde in zona Clujului.

Sunati-ne azi la 0751401299 pentru cea mai buna oferta de rent a car Cluj si vei beneficia de cele mai avantajoase conditii de inchiriere din zona. Va oferim masini de inchiriat Cluj cu rezervare in avans si plata la sfarsitul perioadei de inchiriere. Cautati servicii de inchirieri auto non stop si preturi mici pentru rent a car Cluj? Atunci RAUTO House este cea mai buna solutie pentru Dvs.

Informatii

Sunati azi la 0751401299 pentru servicii profesionale de inchirieri auto Cluj dar si in imprejurimi, oferindu-va consultanta si disponibilitate pentru masini de inchiriat Cluj 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Apelati oricand la serviciile noastre de rent a car Cluj si veti primi intampinarea si promptitudinea de care aveti nevoie atunci cand cautati servicii de calitate de inchirieri masini Cluj.