Tarnita

Viziteaza Tarnita cu Inchirieri Auto Cluj, Rauto House

 

tarnitaPentru ca este perioada vacantelor, si pentru ca tot mai multi turisti viziteaza Clujul in aceasta vara, firma noastra de inchiriat auto va ofera tot felul de promotii si de reduceri pentru a inchiria masini, pentru a putea sa vedeti imprejurimile Clujului, si nu nu mai, pentru a vizita toata tara si pentru a putea sa descoperiti locuri frumoase in Romania. Cred ca este astfel o solutie foarte buna sa inchiriem o masina, si sa va bucurati de tot confortul si relxarea intr-o frumoasa vacanta de relaxare in diverse locatii din Romania.

 

Judetul Cluj, ofera multe zone de atractie turistica pe care le puteti descoperii, iar noi venim in ajutorul vostru, oferindu-va masini pentru inchiriat la preturi foarte bune, putand sa va bucurati de seriozitatea si promptitudinea noastra oricand aveti nevoie.

Astfel daca doriti sa vizitati zona de munte din imprejurimile Clujului, noi va recomandam sa mergeti, foarte aproape de Cluj - Napoca, in zona lacului Tarnita, care este o destinatie superba pentru a petrece cateva zile frumoase alaturi de familie. Aici gasiti multe cabane de inchiriat, pe care le puteti inchiria de la proprietari, la preturi foarte bune, multe din aceste locatii avand iesire la lac, cu ponton plutitor unde se poate face plaja, se poate pescui, sau puteti pur si simplu sa va relaxati. Totodata sunt multe cabane care au barca pentru a putea sa faceti plimbari pe lac ori de cate ori doriti sau puteti sa strabateti lacul dintr-o parte in cealalta.

Astfel zona Tarnita, este o zona superba, impadurita, inconjurata de munti si de aer curat, si poate fi o destinatie superba pentru a petrece cateva zile impreuna cu familia. Astfel firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de masini , totul pentru confortul dumneavostra si pentru a putea sa petreceti si sa vizitati locurile pe care le doriti.

Revenind la Tarnita, doresc sa mentionez ca aici gasiti si pensiuni unde puteti sa va cazati, unde puteti sa dormiti si sa luati masa, si totodata gasiti cateva restaurante , chiar restaurante cu specific pescaresc, pentru a putea sa mancati diverse preparate din peste. Se pot face astfel tot felul de drumetii, prin padure sau pueti sa va luati corturile si sa campati in diverse zone ale lacului, pe malul lacului si sa va bucurati de cateva zile de neuitat.

In zona lacului se poate si inota, de altfel este si o competitie anuala de inot, pentru cei care doresc sa traverseze raul tarnita inot, sau pentru cei care doresc sa priveasca. Este nevoie insa de foarte multa atentie, datorita faptului ca sunt curenti foarte puternici in apa, si pentru a se evita incidente neplacute este recomandat sa nu va indepartati foarte tare de mal, doar in cazul in care sunteti un foarte bun inotator.

Astfel Clujul ofera foarte multe locuri frumoase de vizitat, locuri pe care sa le puteti vizita cu masina inchiriata de la cea mai buna firma de inchirieri auto Cluj, Rauto House.