Tarife pentru Inchirieri Auto Cluj

Tarife pentru Inchirieri Auto Cluj


Tarifele pentru inchirierea masinilor sunt standard, si se aplica pentru fiecare masina in functie de numarul de zile cat se inchireaza masina, insa aceste tarife pot fi negociate, iar clientii nostrii fidel beneficiaza de promotii si de reduceri de pret, sau chiar de reducerea garantiei care se depune in momentul inchirierii unei masini.
Cu cat se inchireza o masina pe mai multe zile, cu atat pretul pe zi pentru masina inchiriata este mai mic, si astfel dispuneti de reduceri de pret, iar de cele mai multe ori preturile noastre sunt unele dintre cele mai bune de pe piata, acestea fiind mult mai mici fata de celelate firme care ofera servicii de inchiriat auto. Totodata preluarea si predare masinilor la auroport pentru clientii nostrii este gratis, indiferent de ora la care se face aceasta, zi sau noapte. Dupa cum am precizat , pentru clientii nostri fideli, garantia care se percepe la inchirierea unui autovehicul, este redusa sau chiar se poate sa nu mai percepem garantie, in anumite conditii.


Tarifele pentru inchiriat masina, contin, masina propriu zisa cu toate inspectiile tehnice la zi, inspectie periodica la zi, asigurare obligatorie, asigurare Casco, taxa de drumuri nationale platita, astfel incat clientii nostri nu mai au niciun fel de costuri ascunse. Garantia care se lasa ca deposit in momentul inchirierii masinii este returnabila, iar in momentul in care se returneaza autovehiculul, se primesc banii inapoi. Toate aceste date referitoare la banii platiti, garantie, se stipuleaza in contract si este semnat si stampilat de firma noastra, astfel incat dumneavostra sa stiti cu siguranta ca banii de pe garantie o sa va fie returnati negresit.


Un lucru, foarte important atunci cand inchiriati o masina, este sa o inspectati cu atentie, astfel incat sa nu va scape anumite zgarieturi, sau daune care exista deja la masina, si astfel puteti sa evitati ca acele daune sa va fie imputate voua, si mai apoi sa va fie retinuta garantia in baza acestor daune. Un sfat bun in momentul in care se inchireaza o masina ar fi, sa i faceti poze atat interior cat si exterior pentru a detina dovada a ceea ce ati inchiriat.


Masiniile mai sunt dotate cu trusa de prim ajutor, triunghi reflectorizant, roata de rezerva, cric, tot ce este necesar in momentul in care apare o problema nedorita, si astfel se doreste ca aceste lucruri sa nu dispara din masina in momentul predarii ei. Va rugam sa verificati daca toate cele enumerate se afla in portbagaj in momentul inchirierii autovehiculului, si este obligatoriu ca aceste sa se afle in portbagaj in mometul predarii ei.