Solutii in Caz de Accident sau Avarie

Ce faci in Caz de Accident sau de Avarie la Masina

 

Este foarte important de stiut ca masina pe care o inchiriati de la noi, de la Rauto House SRL, are toate reviziile tehnice la zi, toate consumabilele sunt schimbate la timp, tocmai pentru ca masina sa ofere cat mai multa siguranata pentru cel care o conduce si pentru pasageri. Interesul nostru este, bineinteles, sa va avem ca si clienti fideli, clienti satisfacuti, si nu dorim sa existe niciun fel de nemultumire din partea clientilor nostri, tocmai de aceea dorim sa oferim cele mai bune servicii, la cele mai bune preturi.


In cazul in care se intampla un accident, din vina dumneavostra sau a celuilalt conducator auto, este foarte important sa se ofere primul ajutor persoanelor ranite, daca acestea exista, si mai ales sa se sune la servicul unic de urgenta, 112 pentru a se oferi asistenta medicala si din partea celorlalte organe abilitate daca este cazul.


In caz de accidente minore, zgarieturi, avarii minore, sau chiar defectiuni de orice fel de timp, va rugam mult sa anuntati biroul nostru de inchirieri auto Cluj astfel incat noi sa va putem oferi asistenta. Va rog mult sa nu incercati sa reparati masina voi personal sau sa o duceti la diverse ateliere, fara ca in prealabil sa nu ne anuntati pe noi la numarul de telefon non stop 0751401299, pentru a ne informa despre cele intamplate.
In cazul in care apare orice fel de defectiune la masina, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp, iar noi o sa va preluam masina si o sa va dam o alta pentru a nu fi nici un inconvenient pentru dumneavoastra, clientii nostri.

 

Inchirieri Auto Cluj


La inchirierea masini, se percepe o garantie, care poate sa difere intre 100 euro si 300 euro, garantie care se ruturneaza daca nu are loc nici un eveniment rutier soldat din vina conducatorului auto. Daca accidentul se intampla din vina celorlalti conducatori auto sau este pur si simplu un incident care nu are legatura cu neatentia clientului, implicit a conducatorului auto atunci aceasta garantie se returneaza.


Pentru a va ajuta sa evitati firmele care speculeaza diferite avarii care deja exista pe masina, din neatentia clientului care nu le a observat, va dam cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmati atunci cand inchiriati o masina, pentru a nu pierde garantia:
1.intotdeauna inspectati masina inainte de preluare;
2.pozati cu telefonul mobil toate daunele, daca este cazul existente, deja la masina, zgarieturi, probleme estetice in interioar;
3.mentionati toate aceste probleme in contract;
4.mereu citit contractul cu clauzele lui cu cea mai mare atentie;
5.doar cand totul va este clar, semnati contractul.