Solutia Optima pentru Inchirieri Auto Cluj

Solutia Optima pentru Inchirieri Auto Cluj

 

De ce sa inchiriezi o masina de la Rauto House. Atunci cand aveti nevoie de o masina de inchiriat, cand vi se strica masina, si nu doriti sa mergeti cu taxiul, puteti sa inchiriati o masina de la firma noastra.Este foarte simplu sa faceti acest lucru. Puteti sa vizitati site-ul nostru, sa intrati pe blog si sa vedeti ce masini sunt disponibile, si ne puteti contacta, lasandu-ne un mesaj la sectiunea contact, sau sa sunati la numarul de telefon non stop 0751401299 pentru a stabili o intalnire si pentru a va consilia in alegerea masinii potrivite pentru dumneavoastra.


Se intampla ca de multe ori sa nu avem masini disponibile, de aceea ar fi recomandat sa sunati din timp si sa faceti o rezervare, astfel incat sa fiti siguri ca aveti masina de care aveti nevoie, exact in momentul in care doriti. Pentru rezervare puteti suna la numarul nostru de telefon non stop, si nu este nevoie de plata in avans, sau de orice avans pentru a face rezervare, trebuie doar sa ne contactati si mai apoi ne ocupam noi.
Daca se intampla ca o masina pe care ati inchiriat-o de la noi, sa se strice, sau sa aiba orice alta problema de care dumneavostra nu sunteti mutumiti, atunci trebuie sa ne contactati iar noi, venim si va aducem o alta masina in locul celei inchiriate, fara costuri suplimentare , totul ca clientul nostru sa fie pe deplin multumit.
Tot asa daca se intampla se aiba loc un eveniment rutier, si daca este nevoie de o alta masina va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil, sa ne spuneti care este problema si sa incercam sa o rezolvam impreuna. Sub nicio forma sa nu incercati sa reparati voi masina sau sa mergeti la service cu ea fara sa ne anuntati in prealabi, acest lucru poate duce din pacate la peirderea garantiei platite in momentul inchirierii masinii.
Este foarte important, atunci cand inchiriati o masina sa cititi contractul ce cea mai mare atantie astfel incat, sa nu existe nici o problema in momentul cand decideti sa o returnati.  Si anume sa stiti cu exactitate in ce conditii garantia perceputa se returneaza sau nu deoarece va puteti trezi ca nu ati facut nimic cu masina, insa se refuza de catre cel care inchiriaza sa va returneze garantia. De aceea este foarte important sa veruficati masina in momentul inchirierii sa vedeti daca are defecte, zgarieturi sau orice alta problema.Cu firma noastra nu o sa aveti niciodata astfel de probleme deoarece, fiecare problema a masinii este notata in contract, iar dumneavostra primiti o copie. Astfel nu uitati ca este foarte impoatant sa vedeti de unde doriti sa inchiriati o masina, si mereu sa alegeti o firma serioasa de inchirieri auto Cluj.