Servicii Suplimentare Inchirieri Auto Cluj

Alte servicii oferite de Rauto House Srl, Inchirieri Auto Cluj

 

Principalul serviciu pe care il ofera firma noastra este acela de inchiriat auto. Dispunem de o flota de masini pe care le inchiriem, in regim non stop, la orice ora din zi si din noapte.In acelasi timp oferim si servicii de predare, ridicare a masinilor la aeroport, tot asa la orice ora din zi si din noapte. Clentii nostri se bucura de seriozitate si promptitudine, si ne dorim ca toti clentii nostri sa fie multumiti si sa ne mai contacteze pentru diferite servicii de inchiriat auto, asigurari, dosare politie, RAR, ITP, tot ce tine de inmatricularea masinii dumneavostra.


Un alt serviciu care functioneaza non stop este cel de contracte auto non stop. La biroul nostru de pe strada Campului 133, oferim servicii de contracte auto Non stop, copii xerox acte autovehicul, dosare impunere, scoatere din evidenta taxelor si impozitelor de la primarie, doasare calculare taxa anaf, sau dosare pentru veriicarea taxei, daca este recuperata sau nu, cereri tip.
Mai apoi va putem ajuta sa va inmatriculati masina. Practic noi va inmatriculam masina, noi va facem programare la RAR, noi va ducem masina in RAR, mai apoi va pregatim tot dosarul pentru inmatriculare, va facem asigurarea obligatorie, la preturi mici, la brokerul de asigurari cu care lucram, Destine Broker. Dupa ce masina a fost dusa in RAR, si dupa ce s a facut tot dosarul in vederea inmatricularii, trebuie sa se depuna toate actele la politie.Noi,in baza unei procuri va depunem actele pentru inmatriculare la ghiseul de inmatriculari, iar dumneavostra personal, cu actul de identitate mergeti si va ridicati actele si numerele pentru masina. Doar personal.
Preturile pentru masinile inchiriate, difera bineinteles in functie de masina si in functie de perioada pe care se inchireaza masina.Cu cat masina se inchireaza pe mai multe zile, cu atat pretul de inchiriere al autovehiculuilui este mai mic. Preturile variaza de la 100 ron/24 h sau 80 ron /24h pana la 300 ron/24 h, in functie de model si perioada de inchiriere.
In pretul acesta intra toate inspectiile tehnice la zi, asigurare obligatorie, asigurare casco, rovigneta pentru drumuri, astfel incat clientii nostri sa nu mai aiba de achitat nici o alta taxa.Garantia care se percepe la inchiriere este returnabila clientului in momentul in care acesta aduce autovehiculul in aceasi stare in care el a fost preluat de la cel care inchireza.
Ne puteti gasi pe strada Campului la numarul 133 non stop, si in centrul comercial Cora in fiecare zi de la ora 12:00 la ora 20:00 si in weekend 10:00- 18:00.
Pentru rezervari va rugam sa sunati la numarul de telefon non stop, 0751.401.299