RAR

Planificare RAR Cluj

RARPentru planificare RAR Cluj veniti la RAUTO House, va vom intermedia intreaga procedura de efectuare RAR cu profesionalism si seriozitate. Eforturile noastre de a ne mentine in top ne fac sa ne imbunatatim continuu serviciile oferite iar dotarile tehnice sa fie de ultima generatie si de cea mai inalta calitate. Pentru a optimiza timpul Dvs sunati-ne acum si noi vom prelua toate grijile Dvs in relatia cu Registrul Auto Roman.

Servicii RAR Cluj

Procedura de planificare pentru servicii RAR Cluj implica urmatorii pasi: programarea pentru investigarea autovehiculului, pregatirea dosarului pentru fiecare situatie in parte, deplasarea autovehiculului la RAR pentru investigatie, obtinerea actelor solicitate de catre client. Pentru ca stim ca timpul Dvs este pretios echipa noastra se va ocupa de toate acestea, fiind flexibili si disponibili in orarul impus de Dvs. Aveti nevoie de un partener care sa va ofere servicii complete cand vreti sa inmatriculati o masina, sa-i faceti ITP-ul si sa o programati si la RAR? Cu RAUTO House masina Dvs va fi pregatita sa iasa in siguranta pe drumurile publice dupa ce ne vizitati!

Inchirieri Auto Non Stop

Multi soferi uita de reinnoirea ITP-ului inainte de data expirarii. Pentru a evita astfel de situatii si implicit amenzile pentru circularea fara ITP, noi va putem anunta cu 10 zile inainte de expirare odata ce sunteti clientul nostru si figurati in baza noastra de date, bineinteles daca Dvs veti dori acest lucru.

Si pentru ca intotdeauna clientul nostru este important pentru noi, ne putem deplasa la Dvs sa ridicam masina si sa o returnam ulterior, perioada in care puteti beneficia de serviciile noastre de inchirieri auto non stop.

Avem o gama larga de tipuri de masini, puteti alege una in functie de preferintele Dvs de confort si adaptata bugetului Dvs.

Inchirieri Auto Cluj

Planificati o calatorie de business la Cluj Napoca? Beneficiati de oferta noastra de inchirieri auto Cluj sunandu-ne chiar azi sa faceti o rezervare. Masina cea mai potrivita pentru Dvs va va astepta la aeroport sau la gara iar ulterior noi o putem prelua de oriunde din Cluj Napoca sau din imprejurimi, fara a mai fi nevoie sa pierdeti timp cu returnarea ei.

Va vom oferi si informatii locale: hoteluri, companii aeriene, inchirieri apartamente, restaurante etc.

Consultantii nostri sunt in permanenta pregatiti sa va gaseasca cea mai optima solutie atunci cand aveti nevoie sa inchiriati o masina, cu sau fara sofer.

Cu RAUTO House veti fi in deplina siguranta fie ca alegeti serviciul nostru de rent a car, ITP, RAR, inmatriculari sau contractare soferi.

Pasiunea pentru domeniul auto si experienta noastra le dovedim prin calitatea serviciilor si deschiderea cu care fiecare client este primit si servit. 

Contactati-ne acum la 0751401299 si programati-va pentru cele mai rapide servicii RAR Cluj. Preturile vor fi mereu cele mai avantajoase fie ca aveti nevoie de ITP, inmatriculari si contracte auto sau inchirieri auto Cluj. Va putem pune la dispozitie si soferi pentru deplasare in toata Europa. Planificarea RAR Cluj nu mai e o problema, RAUTO House e la indemana oricui non stop.

Informatii

Sunati azi la 0751401299 pentru servicii profesionale de inchirieri auto Cluj dar si in imprejurimi, oferindu-va consultanta si disponibilitate pentru masini de inchiriat Cluj 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Apelati oricand la serviciile noastre de rent a car Cluj si veti primi intampinarea si promptitudinea de care aveti nevoie atunci cand cautati servicii de calitate de inchirieri masini Cluj.