Servicii

Inchiriere Soferi

driver-rentalAvand o vasta experienta in domeniul de inchirieri auto Cluj si cautand sa sporim cat mai mult confortul clientilor nostri am dezvoltat si serviciul de inchiriere soferi. RAUTO House va ofera acum si comoditatea de a avea un sofer personal atat pe plan local cat si pentru deplasari in Europa. Inchiriaza un sofer atunci cand trebuie sa faci o deplasare in Europa si nu vei mai avea grija amenzilor, vei castiga timp intrucat soferii nostri cunosc traseele cele mai scurte spre destinatia ta si-n plus acestia sunt experti in domeniul auto astfel ca oferim si consultanta la cumpararea unei masini din strainatate. Drumul tau spre / dinspre Europa va fi mai sigur cu soferii RAUTO House!

 

Citește mai departe...

Consultanta Vanzari Masini

car-buying-sellingVrei sa-ti vinzi masina dar n-ai idee care-i pretul corect pe care l-ai putea obtine si ce procedura te-ar putea ajuta s-o vinzi mai repede? Vino la RAUTO House si expertii nostri te vor ajuta cu intreg procesul de vanzare al masinii tale. Oferim un serviciu complet de consultanta vanzari masini: iti vom fotografia masina urmand a publica anuntul pe website-urile partenere si-ti vom duce masina la targurile organizate atat in Cluj cat si in imprejurimi. Un profesionist RAUTO House iti va evalua masina cunoscand toate criteriile cerute, ajutandu-te sa obtii cel mai profitabil pret de vanzare.

 

Citește mai departe...

Informatii

Sunati azi la 0751401299 pentru servicii profesionale de inchirieri auto Cluj dar si in imprejurimi, oferindu-va consultanta si disponibilitate pentru masini de inchiriat Cluj 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Apelati oricand la serviciile noastre de rent a car Cluj si veti primi intampinarea si promptitudinea de care aveti nevoie atunci cand cautati servicii de calitate de inchirieri masini Cluj.