Blog

Inchirieri Auto Cluj pentru a Folosi in Straintate


Multe din firmele care inchireaza masini, au un protocol special in ceea ce priveste inchirierea masinilor, in afara tarii, pentru cei care doresc sa mearga in vacanta sau pentru cei care merg la munca, si din acest motiv doresc sa clarific cateva aspecte legate de acest subiect, astel incat clentii nostri sa stie la ce sa se astepte can doresc sa inchirieze masini pentru extern.
Cea mai fregventa problema pentru firma atunci cand doresc sa sa inchirieze masini pentru a iesii din tara, este asigurarea, cartea verde, este absolut necesar ca masina sa detina carte verde, astfel incat sa poata iesii din tara, fiid si mai bine daca masina detine asigurare casco, adica asigurare facultative, astfel incat paltind in plus in caz de accident masina este ridicata si adusa la destinatie oriunde ar fi asta, chiar daca a avut un accidetn in afara tarii, masina este adusa in tara fara nici un cost suplimentar pentru asigurat, insa multi nu doresc sa plateasca aceasta asigurare suplimentara.

Citește mai departe...

Discount Inchirieri Auto Cluj pentru Sarbatori 2015


In acest an, dat fiind faptul ca deja firma noastra exista de 2 ani pe piata din Cluj, ca si firma de rent a car, ne am gandit sa oferim mai multe promitii si discounturi, atat pentru clientii nostri fideli cat si pentru noii clienti care decid sa aleaga ofertele noastre de rent a car. Asa ca pe toata perioada sarbatorilor, atat de Craciun cat si de Noul An avem discounturi de 10% pana la 15% pentru clentii fideli, care se aplica la inchirierea oricarui autovehicul din flota noastra pentru oricare masina inchiriata.

Citește mai departe...

Conditii de Calatorie pentru Inchirieri Auto Cluj

 

Este forte important sa anuntati daca doriti sa inchiriati o masina sa calatoriti in tara sau doriti sa calatoriti in afara tarii. Nu este doar vorba atunci cand inchiriati o masina, asa cum a spus un clint, ca am inchiriat masina, si merg unde vreau eu. Firma noastra isi rezerva dreptul de a decide daca inchiriaza masini pentru deplasari in strainatate sau nu cat isi rezerva si dreptul de a alege clientii, iar in cazul in care un client nu ni se pare serios, sau are un comportament care nu e in conformitate, sau multe alte lucruri care nu sunt in concordanta cu anumite stadarde pe care le avem si la care tinem atunci putem sa refuzam prestarea serviciilor.

Citește mai departe...

Promotii Rauto House Srl de Sarbatorile de Iarna

 

Se apropie sarbatorile de iarna, si foarte multi , din romanii placeti peste hotare se intorc in tara si doresc sa inchirieze masini pe perioada sarbatorilor de iarna. De aceea firma noastra Rauto House srl va ofer preturi promotionale pentru sarbatorile de iarna, cu masini echipate de iarna si cu inspectiile tehnice la zi.

Citește mai departe...

Inchirieri Auto Cluj in Cel mai Scurt Timp Posibil

 

Atunci cand doriti sa inchiriati o masina, cand ca grabiti si nu aveti timpul necesar sa veniti la sediul firmei noastre, din strada Campului nr 133, sau cand nu aveti timp efectiv sa asteptati sa va fie intocmit contractul de inchiriere, atunci tinem sa va informam ca firma noastra se ocupa de toate aceste lucruri in cel mai scurt timp, mai mult va putem aduce masina oriunde in Cluj sau in aria judetului cluj, actele fiind deja completate , voi avand obigatia doar bineinteles sa cititi contractul, sa se poate sa vi-l trimitem pe mail ca sa nu mai pierdem timp pretios, si dupa semnarea contractului, inspectarea masinii, a punem masina la dispozitie.

Citește mai departe...