Rezervari Auto Cluj 24 din 7

Inchirieri Auto in Cluj Napoca la Cele Mai Bune Preturi


Pentru a face o rezervare, pentru inchirierea unui autovehicul in Cluj Napoca este nevoie sa suni la numarul de telefon afisat pe site sau sa completezi formularul de contact de pe situl nostru si o sa fii contactat in cel mai scurt timp.
Ceea ce este foarte important si merita mentionat este faptul ca, firma noastra, Rauto House, lucreaza non stop, iar dumneavoastra ne puteti contacta la orice moment din zi si din noapte, iar noi va stam la dispozitie cu serviciile noastre. Serviciile non stop se extind si pentru ducerea masinilor in aeroport, pentru clienti, tot asa, la orice ora din zi si din noapte, acest serviciu fiind gratuit.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa ne contactati, telefonic, sau prin formularul de pe site, iar apoi noi o sa va consiliem, in privinta alegerii autovehiculului potrivit nevoilor dumneavoastra, pentru a gasii masina care vi se potriveste cel mai bine, totodata pentru a alege pretul care va convine. Firma noastra mai ofera gratuit, pentru clientii nostri fideli, scaun petru masina, pentru copii si GPS.
Mentionez ca pretul pentru inchirierea masinii, se poate negocia, cum am mai spus, clientii nostri fideli beneficiaza de reduceri. Masina se inchireaza doar de la 3 zile in sus, iar pretul scade cu cat inchiriem autovehiculul pe mai multe zile.
Pentru perioada vacantelor, perioada care este mult mai aglomerata, se pot face rezervari din timp, chiar cu cateva luni inainte, iar noi va oferim seriozitate si promptitudine in a va satisface nevoile, si in a va oferi masini sigure si bune pentru a beneficia de tot confortul atunci cand decideti sa inchiriati o masina.
Sunt cazuri in care se poate sa intervina ceva, iar clientul sa doreasca sa renunte la rezervarea facuta, va rugam sa ne informati telefonic, sau prin intermediul formularului de pe site, cu cel putin 7 zile inainte, pentru a evita orice fel de neplaceri.
In cazul in care, o persoana, face 5 rezervari, intr-un interval de timp, rezervari pe care le onoreaza, firma noastra ii ofera ca si bonus, 2 zile masina inchiriata gratuit, in intervalul de timp dorit de clientul nostru.