Multipli Conducatori pentru o Inchiriere Auto Cluj

Inchiriere Auto Cluj Napoca

 

Este posibil, ca atunci cand se inchireaza o masina sa fie mai multi conducatori auto. In momentul cand se inchiriaza autoturismul, este nevoie ca noi sa vedem ca ambele persoane detin un carne de conducere valabil, si bineinteles detina carnet de conducere, totodata si un buletin valabil in Romania sau in oricare alta tara, atat din Comunitatea Europeana sau din restul lumii.
Astfel in mometul in care va prezentati la sediul firme noastre trebuie sa aduceti cu dumneavoastra, cartea de identitate, si permisul de conducere, ambele valabile.Totodata, toti conducatorii auto trebuie sa fie mentionati, in contractul care se semneaza, si nu este permis ca masina sa fie condusa de altcineva, decat de cai care apar pe contract.


Conducerea autovehicului de catre alta persoana, decat cele de pe contract, si producerea unu accident din vina celui care conduce masina, duce la pierderea garantiei, care se plateste la momentul inchirierii masinii si incheierii contractului.

 

Servicii Non Stop Inchiriere Auto Cluj


Totodata, in contract se gasesc toate clauzele referitoare, la obligatiile stabilite pentru inchiriere auto Cluj, si de aceea este nevoie ca ele sa fie citite cu atentie, pentru a evita sa se produca o neintelegere si pentru ca toata aceasta colaborare sa fie una benefica pentru ambele parti din contract.
Orice fel de incident care se produce, orice fel de defectiune care apare la masina, sunteti nevoit sa anuntati biroul de inchirieri auto, noi o sa venim sa preluam masina, si va aducem o alta in locul celei defecte. Sub nicio forma nu trebuie voi sa reparati masina, sau sa o duceti la un service. Noi o sa ne ocupam de orice fel de defect sau de problema care apare la masina.
Indiferent de locatia unde va aflati, daca apare un incident neplacut, noi o sa venim in cel mai scurt timp sa preluam masina si sa va aducem alta, pentru a evita orice fel de neplacere pentru clientul nostru.
In cazul in care se intampla un accident, este obligatoriu sa sunati la serviciul non stop de urgenta 112, sa anuntati organele de politie, iar mai apoi dupa cum am mai spus sa ne contactati pe noi in cel mai scurt timp pentru a fi informati de tot ceea ce s-a intamplat si pentru a va oferii asistenta.