Masina cu Sofer pentru Vacanta de Vis

Inchiriaza Masina cu Sofer pentru Vacanta de Vis

 

De curand firma noastra SC Rauto House SRL, a achizitionat o masina de transport persoane. Daca tot este sezonul vacantelor si o sa tot fie pana in octombrie cand se poate merge in vacanta in Turcia si Grecia, atunci noi ne oferim sa va ducem in aceste tari, in toate zonele si statiunile, cu sofer la preturi promotionale. Asa ca, daca sunteti un grup de prieteni si doriti o masina mai mare pentru a pleca in vacanta alaturi de cei dragi si doriti sa petreceti frumos, atunci firma noastra va pune la dispozitie aceasta masina cu sofer la preturi foarte bune, pe sejur.

 

Totodata pentru cei care doresc sa mearga in diverse circuite prin tara, pentru a vizita diverse locatii cum ar fi, manastirile din Bucovina, sau manastirile din Maramures, sau zona Predeal, Brasov, Sinaia, sau zona Clujului, sau orice alta locatie din tara sau din strainatate, firma noastra de inchirieri auto Cluj va pune la dispozitie sofer si aceasta masina pentru vacante frumoase.


Mai mult de atat, pentru clentii nostri fideli, oferim multe reduceri de pret, pentru cei care sunt fideli firmei noastre Sc Rauto House Srl.
Aceasta masina este ideala pentru grupurile de turisti straini, care vin la noi in tara si care doresc sa viziteze tara, sa vada cele mai frumoase locuri din Romania.Este nevoie doar sa ne contactati, sa rezervati masina, iar de acolo ne ocupam noi.


Preturile de inchiriat aceasta masina variaza in functie de numarul de zile pentru care inchiriati masina, si astfel poate sa varieze, totodata depinde si daca masina se inchiriaza cu sofer sau fara sofer.
Avem si sofer profesionist, care va poate duce in locurile dorite fara nico o probleme si in siguranta.
Mai multe detalii despre posibilitatea de a inchiria aceasta masina puteti sa aflati la numarul de telefon 0751401299 sau daca nu lasati-ne un mesaj pe site-ul nostru, la sectiunea contact, iar noi o sa va contactam in cel mai scurt timp posibil.