ITP

Inspectie Tehnica Periodica Cluj

ITPRAUTO House va ofera servicii complete pentru inregistrarea si verificarea masinii Dvs, de la asistenta la cumpararea unui automobil sau chiar punerea la dispozitie a unui sofer care se poate deplasa cu Dvs in Europa in cazul achizitionarii unei masini din strainatate, pana la contracte auto, ITP, RAR si inmatriculari de la A - Z, dar si inchirieri auto Cluj non stop (toata aria judetului si orasele apropiate acestuia) cu sau fara sofer. Oferim servicii de inspectie tehnica periodica Cluj in ateliere dotate la cele mai inalte standarde si suntem acreditati de Registrul Auto Roman pentru toate serviciile din portofoliu.

Inchirieri Auto Cluj

Pentru ca stim ca timpul Dvs este pretios noi suntem flexibili si va indeplinim orice dorinta atunci cand cautati servicii de inchirieri auto Cluj. Masina Dvs va de inchiriat va poate astepta direct la terminalul Sosiri din Aeroportul Cluj Napoca, exact la ora cand aterizati, noi verificand programul zborurilor pentru fiecare client care soseste cu avionul la Cluj. Sau pentru intalniri de business masina Dvs va fi pregatita exact la ora la care veti avea nevoie si la adresa indicata in prealabil, fie in Cluj Napoca sau in imprejurimi. Serviciile de top, profesionalismul si deschiderea noastra va vor face sa reveniti!

ITP Cluj

RAUTO House dispune de toate echipamentele necesare desfasurarii unei activitati profesionale in domeniul auto, serviciile de ITP Cluj fiind unul dintre principalele noastre acreditari. Operatiunea de eliberare a documentului final se desfasoara in cativa pasi rapizi: identificarea si fotografierea autovehiculului, verificare lumini / instalatie electrica / emisii poluante, verificare stare motor, frane si roti, introducerea datelor in calculator, completarea anexei cu datele din CI si a registrului de evidenta ITP, dupa care se elibereaza documentele autovehiculului. Echipa noastra este formata din profesionisti cu multa experienta in domeniu, asadar acoperim o gama larga de servicii ITP si RAR: pentru motociclete, ATV-uri, autoturisme, autoutilitare, autovehicule cu tractiune integrala (4X4), autovehicule in regim taxi sau scoala de soferi.

Servicii ITP Cluj

Acum este mult mai simplu si rapid sa va faceti inspectia tehnica periodica intrucat programul nostru este 24 de ore din 24, 7 zile din 7, asa ca ne puteti gasi si seara dupa serviciu si in weekend-uri, cu aceleasi preturi convenabile. RAUTO House ofera profesionalism si rapiditate in servicii ITP Cluj, intr-o locatie accesibila din orasul Cluj Napoca, program non stop si oferte promotionale pentru inchirieri auto Cluj. De acum efectuarea ITP-ului nu mai este o problema. RAUTO House te asteapta cu o gama larga de servicii la preturi avantajoase. 

Sunati la 0751401299 oricand aveti nevoie de servicii ITP Cluj sau servicii de rent a car in toata aria Clujului. RAUTO House este mereu la dispozitia Dvs oferindu-va inspectie tehnica periodica in Cluj la cele mai inalte standarde de siguranta si profesionalism. De la noi veti pleca mereu satisfacuti ca ati facut alegerea cea mai buna de pe piata locala pentru ITP Cluj, RAR, contracte auto, inmatriculari auto, consultanta pentru achizitionari masini, inchirieri auto Cluj si soferi pentru deplasari scurte sau lungi, oriunde in Europa.

Informatii

Sunati azi la 0751401299 pentru servicii profesionale de inchirieri auto Cluj dar si in imprejurimi, oferindu-va consultanta si disponibilitate pentru masini de inchiriat Cluj 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Apelati oricand la serviciile noastre de rent a car Cluj si veti primi intampinarea si promptitudinea de care aveti nevoie atunci cand cautati servicii de calitate de inchirieri masini Cluj.