Inmatriculari Auto Cluj

Inmatriculari Auto Cluj

InmatriculariMembrii echipei noastre au ani de experienta in domeniul auto in Romania, asftel ca suntem updatati la legislatia in vigoare iar derularea proceselor de inmatriculari auto Cluj se desfasoara rapid si eficient. Ne dorim sa servim clientii intotdeauna cu promptitudine, profesionalism si preturi atractive.

Avand punctul de lucru deschis in permanenta si o gama larga de servicii suntem accesibili si pentru cei care au programul foarte incarcat, ba mai mult venim in ajutorul Dvs cu servicii de la A la Z. Pentru inmatriculari sau RAR, avem nevoie doar de procura (persoane fizice) sau imputernicire (in cazul persoanelor juridice) iar noi ne vom ocupa de tot procesul.

Inchirieri Auto Cluj

Deservim intreaga arie a Clujului cand doriti sa inchiriati o masina, fiind disponibili la orice ora din zi si din noapte pentru deplasarea la locul unde doriti sa preluati masina. Misiunea noastra este sa servim clientii exact cu serviciile pe care le asteapta de la noi si sa revina de fiecare data. Inchirieri auto Cluj la preturi oneste inseamna RAUTO House!

Inmatriculari Auto Non Stop

Ati cumparat o masina noua si doriti sa o inmatriculati cat mai repede? V-ati convins ca procedura este destul de greoaie si se solicita un dosar stufos de acte dar mai ales ca aveti de stat la cozile institutiilor in cauza?

Evitati toate acest inconveniente intrucat RAUTO House ofera serviciul de inmatriculari auto non stop. Va asteptam doar cu hartia de imputernicire iar de restul ne ocupam noi. Primul pas din aceasta procedura impune vizita la RAR pt omologarea / identificarea autovehiculului si ITP. Apoi urmeaza inscrierea autovehiculului la Directia de Taxe si Impozite Locale (in max 30 de zile de la achizitionare). Apoi vom depune dosarul la Administratia Financiara (in functie de caz se va emite timbrul de mediu sau se va restitui taxa de poluare – pt autovehiculele care au platit taxa de prima inmatriculare). Urmeaza apoi achitarea altor taxe de inmatriculare la Posta Romana sau CEC; se incheiere o asigurare RCA pe 6 luni sau pe un an si in final se depune dosarul la Serviciul de Inmatriculari. Experienta noastra ne ajuta sa rezolvam toate acestea foarte rapid si eficient.

Rent a Car Cluj

Faceti-va vizita la Cluj cat mai confortabila alegand una din masinile din flota noastra. Va asteptam cu oferte atractive de rent a car Cluj, preturi promotionale si bonusuri de fidelitate. Sunati-ne acum si rezervati-va masina potrivita, avem oferte pentru toate tipurile de buget, de la economic la luxos. Veti primi consultanta necesara pentru a face cea mai buna alegere. Serviciile de calitate, programul non stop si dinamismul echipei noastre iti vor oferi confortul unui parteneriat de durata.

Apeleaza la noi pentru servicii complete de inmatriculari auto Cluj la numarul de telefon 0751401299 si vei evita cozile interminabile de la ghisee. Ai o masina noua? RAUTO House ofera servicii de inmatriculari auto non stop in Cluj. Tot noi te vom ajuta rapid si cu ITP, RAR, contractul auto sau chiar inchirieri auto Cluj pentru scurta perioada cand vei fi lipsit de masina.

Informatii

Sunati azi la 0751401299 pentru servicii profesionale de inchirieri auto Cluj dar si in imprejurimi, oferindu-va consultanta si disponibilitate pentru masini de inchiriat Cluj 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Apelati oricand la serviciile noastre de rent a car Cluj si veti primi intampinarea si promptitudinea de care aveti nevoie atunci cand cautati servicii de calitate de inchirieri masini Cluj.