Informatii Utile

Cum pot sa fac o rezervare de inchirieri auto Cluj?

Ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0751401299 sau puteti face o rezervare online.

 

Care sunt conditiile de plata pentru serviciile de rent a car Cluj?

In momentul confirmarii unei rezervari nu trebuie sa achitati nimic. Veti semna un contract cu noi, se achita o garantie cand se preia masina, care la final se returneaza in cazul in care masina a fost predata in aceleasi conditii in care a fost preluata si se achita contravaloarea inchirierii masinii in momentul returnarii masinii.

 

Oferiti inchirieri Auto Non Stop?

Da, programul nostru este 24 / 24, 7 zile din 7. Puteti face o rezervare oricand si mai ales, puteti prelua / preda masina in regim de program non stop.

 

Oferiti masini de inchiriat Cluj si fara o rezervare in prealabil?

Procedura noastra de lucru implica rezervarea masinilor de inchiriat in avans. Ne puteti contacta oricand telefonic pentru a rezerva o masina in functie de bugetul Dvs, astfel ca va putem garanta disponibilitatea acesteia la data si ora dorita de Dvs.

 

Pot sa ridic masina de oriunde din Cluj sau doar de la sediul Dvs?

RAUTO House ofera serviciul de deplasare cu masina oriunde in Cluj Napoca si in imprejurimi pentru a spori confortul si satisfactia clientilor nostri.

 

Cum se procedeaza daca suntem doi soferi?

Pentru a facilita cat mai mult serviciul de inchirieri auto Cluj am inclus in tariful de inchiriere si al doilea sofer, asadar in astfel de situatii nu se va mai achita nicio taxa pentru sofer additional.

 

Daca am rezervat un anumit model si la fata locului doresc un alt tip de model se poate modifica rezervarea?

RAUTO House garanteaza doar categoria din care o masina rezervata face parte, nu si modelul masinii. Daca la momentul preluarii doriti o alta categorie de masina (superioara sau inferioara) va vom putea oferi acel tip de masina in functie de disponibilitatile la acel moment.

 

Ce includ tarifele din oferta

Tarifele includ kilometri nelimitati, asigurari de furt si accident, TVA si taxe.

 

Ce pot sa fac daca am uitat un obiect in masina si aceasta a fost deja returnata?

Din pacate RAUTO House nu raspunde pentru obiectele uitate in autoturisme. Daca gasim obiecte straine in masini le pastram la sediu timp de 30 de zile pentru a fi revendicate.

 

Ce trebuie sa fac in caz de accident?

Va asigurati ca toate persoanele implicate sunt tefere. Sunati la 112, apoi trebuie sa anuntati organele de Politie pentru constatarea accidentului iar apoi ne sunati pe noi pentru a va indruma in continuare, in functie de fiecare caz in parte.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri sunati-ne la numarul de telefon 0751401299 si un agent va va raspunde imediat. Ne gasiti la acest numar pentru inchirieri auto Cluj, servicii RAR, ITP, inmatriculari sau contracte auto. Avem intotdeauna disponibilitate pentru masini de inchiriat Cluj, preturi accesibile si conditii de inchiriere care sa satisfaca toate categoriile de clienti. Pentru rent a car Cluj sunati la RAUTO House!

Informatii

Sunati azi la 0751401299 pentru servicii profesionale de inchirieri auto Cluj dar si in imprejurimi, oferindu-va consultanta si disponibilitate pentru masini de inchiriat Cluj 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Apelati oricand la serviciile noastre de rent a car Cluj si veti primi intampinarea si promptitudinea de care aveti nevoie atunci cand cautati servicii de calitate de inchirieri masini Cluj.