Blog

Inchiriere Auto Cluj pentru Festival

 

Nu departe de Cluj Napoca, intr un sat, care se numeste Bontida, la Castelul Banffy, se desfasoara in fiecare an, cam de 2 doi ani incoace, un festival foarte renumit, in intreaga Europa, festival de muzica "Electric Castle". La acest festival participa foarte multi tineri, atat din tara cat si din strainatate, tineri dornici sa se distreze, sa cunoasca Castelul Banffy, si sa asculte muzica de calitate. Pentru acesti tineri, si pentru cei din stainatate cat si cei din tara, sunt foarte multe firme de inchiariat auto, care ofera si pun la dispozitie, masini mici cat si minubusuri, pe care acestia le pot inchiria pentru a ajunge la locatia Castelului Banffy.

Pentru turistii care vin special din strainatate, pentru a lua parte la Electric castle, este bine de stiut, ca au posibilitatea de a inchiria masina direct din aeroport, sau pot sa contacteze diverse firme de inchiriat auto din oras, care sunt mai avantajoase din 2 puncte de vedere:

  •      Pretul mult mai redus al serviciilor, decat a celor din aeroport.
  •      Garantia perceputa pentru inchiriatul masinii este de multe ori mai mica decat a masinilor inchiriate din aeroport.

 

Este foarte important de stiut, ca multe firme de inchirieri auto Cluj ofera servicii de deplasare la aeroport, de unde clientul poate prelua masina, serviciu care este gratis, RAUTO HOUSE SRL este una din aceste firme.

Vorbeam despre acest festival de muzica, Electric castle, si as dori sa impartasesc din experienta mea, de anul trecut acolo. Vreau sa mentionez ca este un loc minunat sa petreci cu prietenii, sa asculti muzica de calitate, de diverse genuri, sa te distrezi 3 zile si trei nopti. Un alt aspect foarte important este ca in bontida, poti sa beneficiezi de cazare la preturi foarte bune , iar mancarea se poate cumpara de la diverse terase amanajate in spatiul liber. Pentru cazare la fel ca si pentru inchiriatul unui autoturism, poti sa iti faci o rezervare cu ceva timp in urma sa fi sigur ca o sa gasesti in momentul in care te decizi, pentru cei din strainatate, sa participe la acest festival.

Atmosfera acestui festival este una foarte antrenanta, este o locatie care imbina forte bine, trecutul, istoria, deoarece Castelul Banffy este un loc plin de istorie, cu ceea ce este nou, si pur si simplu pentru 3 zile Castelul Banffy prinde viata din nou.