Inchirieri Auto de incredere in Cluj

Inchirieri Auto Cluj 

 

Cum au aparut atat de multe firme de inchiriat auto pe piata din Cluj, si este nevoie de atat de multe firme pentru inchiriat auto, este cererea la fel de mare ca si oferta de pe piata? Putem sa credem ca toate firmele din Cluj de inchiriat auto ofera servicii de calitate sau e nevoie sa fim atenti de unde si cum inchiriem?

 

Daca ne gandim la rece, este important sa stim la ce sa ne asteptam atunci cand inchiriem o masina de la o firma de inchiriat auto Cluj, deci care sunt asteptarile noastra, si ceea ce primim pentru banii platiti. Trebuie mentionat ca intradevar sunt multe persoane juridice care inchireaza masini, cu firme serioasa, care se afla de mult timp pe piata din Cluj, insa cele mai multe sunt persoane fizice care inchireaza, la colt de bloc, sau cine stie unde, persoane care pur si simplu isi inchireaza masiniile fara a avea vreao firma autorizata sa faca acest lucru, sau fara pre multa experienta in domeniu. Bineinteles ca si preturile de inchiriat de la aceste persoane este mult mai mic decat ar fi de la persoane juridice, de la firme specializate si autorizate sa faca acest lucru.

Dupa cum v-ati dat seama avantajul de inchiriere de la aceste persoane neautorizate este pretul mic cu care inchireaza aceste masini, insa oare acest pret mic poate sa ne faca sa uitam de celelate aspecte care sunt extrem de importante de luat in considerare atunci cand inchiriem o masina? Si anume, oare acea masina are toate inspectiile tehnice la zi, este totul in regula cu acea masina, asigurari obligatorii, fara sa vorbesc de asigurari obligatorii si alte lucruri care conteaza foarte mult, deoarece pana la urma este vorba de siguranta clientului.Insa ca persoane juridice, si ca persoane care detin firme autorizate de inchiriat auto trebuie sa iti asumi o raspundere despre ceea ce inseamna sa inchiriezi un autovehicul si ceea ce inseamna sa oferi.

Toate aceste lucruri trebuie luate in considerare de clientul care inchireaza, si pentru ca exista astfel de clienti, care nu prea tin cont de genul de masina pe care il inchireaza, sau de faptul daca masina are toate inspectiile tehnice la zi, masina corespunde din punct de vedere tehnic, masina iti satisface toate nevoiile de siguranta, si i intereseaza doar pretul infim de mic comparativ cu o firma serioasa care mai mult plateste impozite si la stat, se poate spune ca inca odata , ca in oricare alt domeniu clientul dicteaza.

De aceea este foarte imporant sa va interesati de unde inchiriati o masina, sa intelegeti ca exista firme care ofera preturi foarte bune insa in acelasi timp ofera si toata siguranta de care orice client are nevoie si mai mult siacopera asigurarile obligatorii cat si pe cele facultative, oferind mai multa siguranta clientului iar ulterior nu o sa existe nici un fel de problema in sistemul de inchiriat.