Inchirieri Auto Cluj pentru Strainatate

Inchirieri Auto Cluj pentru a Folosi in Straintate


Multe din firmele care inchireaza masini, au un protocol special in ceea ce priveste inchirierea masinilor, in afara tarii, pentru cei care doresc sa mearga in vacanta sau pentru cei care merg la munca, si din acest motiv doresc sa clarific cateva aspecte legate de acest subiect, astel incat clentii nostri sa stie la ce sa se astepte can doresc sa inchirieze masini pentru extern.
Cea mai fregventa problema pentru firma atunci cand doresc sa sa inchirieze masini pentru a iesii din tara, este asigurarea, cartea verde, este absolut necesar ca masina sa detina carte verde, astfel incat sa poata iesii din tara, fiid si mai bine daca masina detine asigurare casco, adica asigurare facultative, astfel incat paltind in plus in caz de accident masina este ridicata si adusa la destinatie oriunde ar fi asta, chiar daca a avut un accidetn in afara tarii, masina este adusa in tara fara nici un cost suplimentar pentru asigurat, insa multi nu doresc sa plateasca aceasta asigurare suplimentara.

Dupa cum am zis deja, principala problema pentru firmele de inchieri auto Cluj este, cine aduce masina, ce costul cui se aduce masina in tara pentru a fi reparata. Si de accea in loc ca cei cu firm de inchiriat auto, sa se asigure suplimentar pentru asa ceva, eu prefera sa mareasca garantiile percepute pentru clienti, de cele mai multe ori acestea fiind foarte mari.
Firma noastra , percepe garantie pentru extern exact ca si in cazul garantiilor percepute in tara, sumele fiind la fel, deoarece noi ne asiguram extins pentru toate problemele care ar putea aparea, insa oi ne rezervam dreptul cui inchiriem masini. Nu inchiriem masini persoanelor suspecte, persoanelor pe care noi le consideram dubioase, putem chiar sa investigam sa aflam anumite lucruri de persoana respectiva, deoarece sunt multe cazurile in care masinile sunt furate, apoi abandonate, sau chiar vandute. Pentru a evita aceste situatii neplacute ne rezervam dreptul de a ne selection clientii.
Tin sa mentionez ca masinile noastre sunt doatate cu sisteme de urmarire, astfel incat masina sa fie gasita prin GPS insa acest lucru nu ne opreste in a fi precauti.
Multumim pentru ca ati ales Rauto house.