Inchiriere Soferi

Inchiriere Soferi

driver-rentalAvand o vasta experienta in domeniul de inchirieri auto Cluj si cautand sa sporim cat mai mult confortul clientilor nostri am dezvoltat si serviciul de inchiriere soferi. RAUTO House va ofera acum si comoditatea de a avea un sofer personal atat pe plan local cat si pentru deplasari in Europa. Inchiriaza un sofer atunci cand trebuie sa faci o deplasare in Europa si nu vei mai avea grija amenzilor, vei castiga timp intrucat soferii nostri cunosc traseele cele mai scurte spre destinatia ta si-n plus acestia sunt experti in domeniul auto astfel ca oferim si consultanta la cumpararea unei masini din strainatate. Drumul tau spre / dinspre Europa va fi mai sigur cu soferii RAUTO House!

 

Soferi de Inchiriat

Atunci cand inchiriezi o masina e mult mai simplu daca optezi pentru un sofer de inchiriat si garantat vei ajunge la timp la intalnirile de business sau la diverse evenimente. Soferii nostri sunt acum disponibili chiar si pentru masina ta! Ai o serie de intalniri in diferite locatii si nu vrei sa fii restrictionat de consumul unui pahar de vin sau nu vrei sa renunti la confortul masinii tale? Taxiul nu este o solutie la indemana, mai bine apeleaza la noi si un sofer te va astepta cu zambetul pe buze, oferindu-ti siguranta si profesionalismul pe care-l astepti.

 

Rent a Car Cluj

Cand inchiriezi o masina cu sofer de la RAUTO House, masina ta poate fi deja intr-o locatie indicata la ora la care ai nevoie de ea. In plus, la predare nu va mai fi nevoie sa te deplasezi la noi s-o predai, soferul tau personal te va conduce unde-ti doresti si ne va returna apoi masina. Vei gasi la noi intotdeauna cele mai avantajoase tarife pentru rent a car Cluj si inchiriere soferi pentru a te insoti oriunde in Europa, vei ajunge intotdeauna la destinatia dorita in siguranta si in cel mai scurt timp.

 

Masini cu Soferi

Vrei sa organizezi un eveniment de neuitat care sa includa si deplasarea invitatilor intr-o masina de lux la locatia unde acesta va avea loc? Poti alege masini cu soferi de la RAUTO House din gama noastra de varf, transformand astfel evenimentul tau intr-unul de neuitat. Poti optimiza timpul tau prin transformarea masinii tale intr-un birou daca inchiriezi un sofer de la noi. Oferim soferi spre inchiriere si in interes turistic, astfel te vei bucura de privelistile locurilor vizitate si vei scapa de grija sofatului si a traficului in orasele aglomerate. Tarifele sunt convenabile iar noi ne orientam intotdeauna spre satisfactia clientului si a indeplinirii asteptarilor sale.

Contactati-ne la 0751401299 pentru inchiriere soferi si vei calatori in siguranta si confort, fie ca alegi sa-ti pastrezi masina personala sau sa inchiriezi una de la noi. Oferim soferi de inchiriat pentru curse lungi, oriunde in Europa, sau curse scurte in zona Clujului si nu numai. Poti apela la acest serviciu in interes de serviciu, in scop turistic, organizare evenimente sau pur si simplu cand vrei sa eviti stresul traficului si cautarea adreselor intr-un oras necunoscut.