Discount Inchirieri Auto Cluj 2015

Discount Inchirieri Auto Cluj pentru Sarbatori 2015


In acest an, dat fiind faptul ca deja firma noastra exista de 2 ani pe piata din Cluj, ca si firma de rent a car, ne am gandit sa oferim mai multe promitii si discounturi, atat pentru clientii nostri fideli cat si pentru noii clienti care decid sa aleaga ofertele noastre de rent a car. Asa ca pe toata perioada sarbatorilor, atat de Craciun cat si de Noul An avem discounturi de 10% pana la 15% pentru clentii fideli, care se aplica la inchirierea oricarui autovehicul din flota noastra pentru oricare masina inchiriata.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati in cel mai scurt timp si sa va rezervati masina pe care doriti sa o inchiriati, la numarul de telefon non stop 0751401299 sau pe situl nostru la rubrica contact, sa lasati un mesaj si noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.
Pentru rezervarile din timp se mai ofera si alte beneficii cum ar fi navigatie gratis, scaun de masina pentru copii gratis, sau livrare si ridicare de la aeroport tot gratis, lucru care se face de un angajat al firmei noastre.


Tot ce trebuie sa faceti pentru a rezerva o masina este sa ne contactati la numarul non stop de telefon 0751401299, persoana de contact Rares Brisan, sau pe situl nostru http://www.inchirieriautohouse.ro iar la rubrica de Contact, trimiteti-ne intrebarile sau rezarvarea vostra si noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.
Rezervarea se mai poate face si la sediul firmei noastre din strada Campului, nr 133 , Cluj Napoca, unde puteti sa ne vizitati, sa vedeti flota noastra de masini, si sa va alegeti masina dorita in functie de nevoie si de buget.
Va multumim ca ati ales firma noastra Rauto House Srl, si speram sa va bucurati de cele mai bune servicii de inchirieri auto Cluj.