De Ce sa Inchiriati o Masina de la Rauto House Cluj

De ce sa inchiriati o masina de la RautoHouse Srl Cluj


De ce sa inchiriati o masina de la noi au sa alegeti celelalte servicii ale firmei noastre? Este foarte simplu, totul stand in profesionalismul, promptitudinea si rapiditatea cu care ne miscam, seriozitatea de care dam dovada, si usurinta cu care se poate inchiria o masina de la noi. Noi consideram ca totul stan intr-o foarte buna colaborare cu clientii nostri, in explicarea fiecarui pas atunci cand doresc sa inchirieze o masina, si consultanta oferita in momentul in care doresc sa isi inmatriculeze o masina.La noi o sa gasiti rabdarea si profesionalismul, pentru a va indruma fiecare pas, in intelegerea si solutionare oricarei problema.


La firma noastra este foarte simplu sa inchiriezi o masina. Ne contactezi pe site sau la numarul nostru de telefon, o sa te ajutam sa alegi masina potrivita pentru tine si mai apoi te prezinti la sediul nostru unde ti se prezinta masina, se incheie un contract, si mai apoi se poate prelua masina.Un alt avantaj ar fi faptul ca noi va livram masina unde doriti, atat la aeroport cat si la oricare alta locatie aleasa de dumneavostra, totodata noi venim sa o ridicam, totul fara niciun cost suplimentar pentru clientii nostri fideli.
Un alt avantaj ar fi, ca firma nostra de inchirieri auto Cluj va ofera gratuit, sistem de navigatie GPS, SI si scaune pentru masina pentru copii. Masina in mod normal trebuie predata la aproximativ aceasi ora cand a fost preluata, insa la noi nu este nicio problema daca intarziati cateva ore, atat timp cat ne informati despre aceasta intarziere, si astfel nu o sa fiti taxati suplimentar din garantie, asa cum o sa se intample la alte firme din Cluj Napoca.
Masinile noastre au toate inspectiile tehnice la zi, cauciucuri noi in functie de sezonul in care ne aflam, toate masinile dispun de aer conditionat, caldura, incalzire in scaunesi multe alte dotari pentru confortul dumneavostra. Masina este dusa dupa fiecare utilizare, la spalat, si dezinfectat inauntru, astfel incat dumneavoastra sa inchiriati o masina curata si dezinfecatata.
La inchirierea unei masini se percepe garantie care este returnata in momentul in care masina este predata in aceasi stare de functionare si cosmetica cum a foat inchiriata, daca a avut loc un accident din vina conducatorului auto, atunci clientul pierde garantia, iar daca are loc un eveniment rutier care nu este din vina conducatorului, atunci garantia se returneaza.
Daca doriti sa tineti masina mai multe zile decat scrie in contract, si nu aveti posibilitatea sa veniti la noi la firma sa reinnoiti contractul, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul nostru non stop de telefon, sa ne anuntati ca prelungiti o anume perioada de timp si atunci acest lucru se intampla. Restul de plata se achita in momentul returnarii masinii.
In momentul in care are loc un eveniment rutier, sau o defectiune tehnica la o masina inchiriata, va rugam sa ne anuntati, iar noi in cel mai scurt timp venim sa preluam masina si sa va aducem o alta care este in stare perfecta de functionare.Va rugam nu incercati sa reparati voi masina sau sa o duceti la un service fara acordul nostru in prealabil.