Conditii de Plata pentru Inchirieri Auto Cluj

Conditii de Plata pentru Inchirieri Auto Cluj


Pentru a putea inchiria o masina, este nevoie sa urmam anumiti pasi, si anume: sa cautam firma care se potriveste cel mai bine nevoilor noastre, sa contactam forma, ori telefonic ori pe situl firmei de inchiriat auto, de la sectiunea contact, sa lasam un mesaj si sa asteptam sa fim contactati, consultanata oferita clientilor in legatura cu automobilele disponibile spre inchiriere, incheierea contractului, si plata serviciului de catre client.
In momentul in care se face o rezervare, nu este nevoie sa se plateasca un avans, insa se merge pe buna credinta a clientului, ca in cazul in care se iveste o problema, se va anunta cu minumul de 7 zile in avans, pentru a anunta ca se renunta la rezervare.


Totodata, atunci cand se inchireaza o masina pe o perioada mai lunga de timp, de exemplu, pe 30 de zile, si nu exista posibilitatea de a plati toata suma in avans pentru inchiriere auto Cluj, mai exista posibilitatea, sa se plateasca pe saptamana, la fiecare inceput de saptamana sa se faca plata pentru saptamana care urmeaza sa fie inchiriata masina. Suma de plata va fi facturata la fiecare incasare a banilor in avans.
In ceea ce priveste garantia, care se percepe, la semnarea contractului, garantie care difera in functie de masina inchiriata, aceasta se returneaza, in cazul in care nu a fost nici un fel de eveniment, care sa se fi produs din vina conducatorului auto.Daca se intampla sa existe un accident, petrecut din vina conducatorului auto, atunci se pierde garantia, aceasta reprezentand franciza pentru repararea autovehicului in regim Casco.


Ceea ce este foarte important de stiut, atunci cand inchiriem o masina, este sa citim cu foarte mare atentie contractul de inchiriere pe care il semnam, si sa vedem ca apare suma platita drept garantie in contract, astfel incat aceasta sa fie returnata, si cel mai importat, e sa citim conditiile in care aceasta garantie se returneaza, si cand nu se returneaza.
Mai trebuie mentionat, ca autovehiculele se inchireaza de la 3 zile in sus, iar cu cat perioada pe care se inchireaza masina este mai mare, cu atat si pretul/24 h pentru inchirierea unui autovehicul scade. Frima noastra Rauto House, se gandeste mereu la clientii ei, si de aceea pretul este negociabil de cele mai multe ori,si se ofera consultanta pentru a gasi masina potrivita pentru nevoile si buzunarele fiecaruia.