Blog

Conditii de Calatorie pentru Inchirieri Auto Cluj

 

Este forte important sa anuntati daca doriti sa inchiriati o masina sa calatoriti in tara sau doriti sa calatoriti in afara tarii. Nu este doar vorba atunci cand inchiriati o masina, asa cum a spus un clint, ca am inchiriat masina, si merg unde vreau eu. Firma noastra isi rezerva dreptul de a decide daca inchiriaza masini pentru deplasari in strainatate sau nu cat isi rezerva si dreptul de a alege clientii, iar in cazul in care un client nu ni se pare serios, sau are un comportament care nu e in conformitate, sau multe alte lucruri care nu sunt in concordanta cu anumite stadarde pe care le avem si la care tinem atunci putem sa refuzam prestarea serviciilor.

Este mult mai riscant pentru noi ca firma noastra de inchirieri auto Cluj sa ofere masini pentru drumuri externe, si de aceea si preturile difera in comparatie cu inchirierea unei masini in tara, cat si faptul ca este nevoie de asigurari suplimentare care sunt destul de costisitoare, pentru asistenta non stop in caz de un accident, astfel incat masina sa fie readusa in tara fara costuri suplimentare din partea firmei noastre, si asta ridica clar pretul de inchiriat al masinii pe 24h.

Sa va dau un exemplu mai clar, pentru un Audi a6, 2009, diesel, masina se inchiriaza pentru 3 zile de exemplu in tara cu 70 de eur/24h + o garantie de 400 euro iar pentru extern masina se inchiriaza cu 110 euro/zi + 500 euro garantie. Pentru clientii nostri vechi si fideli avem bineinteles reduceri insa avem reduceri si pentru cei care fac rezervari din timp pentru Sarbatorile de iarna. Garantiile se returneaza in momentul in care returnati masina fara probleme, si aceasta se pierde daca cauzati daune majore masinii din vina stricta a conducatorului auto, din neatentia lui.

Toate aceste lucruri sunt stipulate in contract astfel ca voi, clientii, sa fiti informati care sunt cazurile in care pierdeti sau nu garantia. Daca daunele se produc din cauza conducatorului auto si sunt minore, atunci putem sa ne intelegem, si sa gasim o solutie pentru rezolvarea lor in mod amiabil.

Firma noastra incearca sa faca si sa mentina lucrurile cat mai transparente, astfel incat sa nu existe lucruri pe care clientul nostru sa nu fi auzit, de aceea, bineinteles aveti libertatea sa alegeti orice firma de inchiriat auto de pe piata, insa noi ne recomandam cu mare caldura pentru ca stim ca serviciile noastre sunt de calitate si pentru ca stim ca am dat mereu dovada de seriozitate si de aceea clentii nostri caunta in continuare serviciile noastre.