De Vizitat cu Rauto House Cluj

Inchirieri Auto Cluj pentru Baile Cojocna

 

Daca va place sa inotati si sa va relaxati la soare, impreuna cu familia si copii, atunci ar fi bine sa vizitati Baile Cojocna. Cu siguranta o sa fie un loc ideal sa va petreceti cateva zile, iar copii o sa adore acest loc unde se pot balacii in voie in apa, si sa sa stea la soare. Este in apropierea Clujului la doar 20 de km, un loc foarte frumos, pentru relaxare. Aici se afla mai multe lacuri cu apa foarte sarata, care te tin la suprafata si daca nu stii sa inoti, iar un alt avantaj foarte important este faptul ca aceste ape sunt terapeutice, si au foarte multe beneficii pentru sanatate, mai ales pentru persoanele care au diverse probleme cu oasele, totdata namolul de aici este si el terapeutic.

 

Asa ca daca sunteti in vizita in Cluj si doriti sa inchiriati o masina prin RAUTO HOUSE - inchirieri auto Cluj, cu care sa mergeti chiar si la baile Cojocna atunci va recomandam sa ne contactati, firma noastra de inchirieri auto va sta la dispozitie non stop la numarul de telefon 0751401299 sau puteti sa ne lasti un mesaj pe site-ul nostru la sectiunea contact, iar noi in cel mai scurt timp va contactam pentru a stabilii detaliile cu voi, clientii nostri.

Daca sunteti din Cluj si nu puteti sa ajungeti la Felix, pentru tratament si doriti sa puteti sa va bucurati de beneficiile apei sarata atunci puteti sa mergeti cu incredere la Cojocna, care este si foarte aproape de Cluj, iar beneficiile pentru sanatate a sarii din apa, sunt recunoscute si astfel va puteti relaxa si sa beneficiati de tratament datorita apei sarate.


Foarte multe persone din Cluj, din jurul Clujului si de prin alte judete decid sa mearga la tratament la Cojocna, si datorita faptului ca cateva zile petrecute acolo sunt destul de avantajoase in ceea ce priveste pretul unui sejur, gasind destul de multe pensiuni, unde va puteti caza si restaurante unde sa mancati traditional ardelenesc.
In curand se va deschide si Adrenaline Park Cojocna, in incinata complexului Cojocna, special amenajat pentru copii, amenajat din fonduri Europene la fel cu a fost renovat tot complexul Cojocna. Astfel daca doriti sa va bucurati de soare si de bai si tratament atunci va recomandam cu caldura sa mergeti la Baile Cojocna.

Viziteaza Belis cu Inchirieri Auto Cluj, Rauto House

 

belis

 

In apropiere de Cluj, la vreo 70 de km distranta, se afla o zona muntoasa foarte frumoasa, si totodata labul Belis-Fantanele. Pentru a putea ajunge in zona Belis si zona barajului puteti inchiria o masina si cu ajutorul sitemului gps, daca nu cunoasteti zona, este foarte simplu sa ajungeti acolo. Aceasta zona este foarte frumoasa, aerul este unul proaspat de munte, si puteti sa petreceti cateva zile foarte relaxante in aceasta zona.
Zona este inpanzita de cabane si pensiuni, la care puteti sa va cazati si totodata puteti sa luati masa si sa serviti mancaruri traditionale autohtone .Puteti totodata sa faceto drumetii in zonele impadurite, insa este recomandat sa va luati un ghid turistic astfel incat sa nu va pierdeti prin padure sau sa mergeti in zone greu accesibile.

Citește mai departe...

Viziteaza Tarnita cu Inchirieri Auto Cluj, Rauto House

 

tarnitaPentru ca este perioada vacantelor, si pentru ca tot mai multi turisti viziteaza Clujul in aceasta vara, firma noastra de inchiriat auto va ofera tot felul de promotii si de reduceri pentru a inchiria masini, pentru a putea sa vedeti imprejurimile Clujului, si nu nu mai, pentru a vizita toata tara si pentru a putea sa descoperiti locuri frumoase in Romania. Cred ca este astfel o solutie foarte buna sa inchiriem o masina, si sa va bucurati de tot confortul si relxarea intr-o frumoasa vacanta de relaxare in diverse locatii din Romania.

Citește mai departe...