Baile Cojocna

Inchirieri Auto Cluj pentru Baile Cojocna

 

Daca va place sa inotati si sa va relaxati la soare, impreuna cu familia si copii, atunci ar fi bine sa vizitati Baile Cojocna. Cu siguranta o sa fie un loc ideal sa va petreceti cateva zile, iar copii o sa adore acest loc unde se pot balacii in voie in apa, si sa sa stea la soare. Este in apropierea Clujului la doar 20 de km, un loc foarte frumos, pentru relaxare. Aici se afla mai multe lacuri cu apa foarte sarata, care te tin la suprafata si daca nu stii sa inoti, iar un alt avantaj foarte important este faptul ca aceste ape sunt terapeutice, si au foarte multe beneficii pentru sanatate, mai ales pentru persoanele care au diverse probleme cu oasele, totdata namolul de aici este si el terapeutic.

 

Asa ca daca sunteti in vizita in Cluj si doriti sa inchiriati o masina prin RAUTO HOUSE - inchirieri auto Cluj, cu care sa mergeti chiar si la baile Cojocna atunci va recomandam sa ne contactati, firma noastra de inchirieri auto va sta la dispozitie non stop la numarul de telefon 0751401299 sau puteti sa ne lasti un mesaj pe site-ul nostru la sectiunea contact, iar noi in cel mai scurt timp va contactam pentru a stabilii detaliile cu voi, clientii nostri.

Daca sunteti din Cluj si nu puteti sa ajungeti la Felix, pentru tratament si doriti sa puteti sa va bucurati de beneficiile apei sarata atunci puteti sa mergeti cu incredere la Cojocna, care este si foarte aproape de Cluj, iar beneficiile pentru sanatate a sarii din apa, sunt recunoscute si astfel va puteti relaxa si sa beneficiati de tratament datorita apei sarate.


Foarte multe persone din Cluj, din jurul Clujului si de prin alte judete decid sa mearga la tratament la Cojocna, si datorita faptului ca cateva zile petrecute acolo sunt destul de avantajoase in ceea ce priveste pretul unui sejur, gasind destul de multe pensiuni, unde va puteti caza si restaurante unde sa mancati traditional ardelenesc.
In curand se va deschide si Adrenaline Park Cojocna, in incinata complexului Cojocna, special amenajat pentru copii, amenajat din fonduri Europene la fel cu a fost renovat tot complexul Cojocna. Astfel daca doriti sa va bucurati de soare si de bai si tratament atunci va recomandam cu caldura sa mergeti la Baile Cojocna.