Accesorii

Inchiriere GPS

accesoriiAtunci cand inchiriati o masina intr-un oras necunoscut intotdeauna veti avea nevoie si de inchiriere GPS. Suntem dotati cu ultimele modele de sisteme de navigatie portabile, astfel ca pentru inchirieri auto Cluj veti fi intotdeauna ghidati cu incredere si veti ajunge la destinatia dorita rapid si simplu. GPS-ul va va ajuta sa salvati timp, sa va rezolvati treburile mai repede si implicit sa va puteti ocupa mai mult de business-ul Dvs. Rezervati acum unul din accesoriile de care aveti nevoie cand inchiriati o masina in Cluj de la RAUTO House.

 

Inchiriere Echipament Auto de Iarna

In perioada 01 Noiembrie – 31 Martie va oferim spre inchiriere echipament auto de iarna, acesta fiind obligatoriu in legislatia din Romania. Toate masinile din flota noastra sunt dotate cu anvelope de iarna, astfel ca siguranta masinii si a pasagerilor ei in trafic dar si a Dvs ca sofer, din punct de vedere legislativ, este pentru noi primordiala. Va putem oferi si portbagaje auto pentru schiuri in cazul in care sunteti pasionati de sporturile de iarna si doriti sa le practicati in jurul Clujului, sau lanturi pentru zapada. Asadar, RAUTO House este o firma care-si doreste sa acopere toata paleta de servicii auto, de la inchirieri auto non stop, cu sau fara sofer si accesorii auto, la ITP, RAR, inmatriculari auto Cluj si contracte auto.

 

Combustibil preplatit

Puteti opta pentru combustibil preplatit si va vom astepta cu masina cu plinul facut, astfel veti economisi timp. Preturile combustibililor sunt aceleasi ca si la benzinariile locale. Asadar, daca stiti ca veti avea nevoie de o mare parte din combustibilul rezervorului masinii atunci mai bine rezervati masina cu aceasta optiune si-l veti achita la predarea masinii, in acest fel nu veti mai fi nevoit sa cautati o benzinarie la intoarcere. Sau daca doriti puteti sa va intoarceti cu rezervorul plin, aceasta fiind strict optiunea Dvs. Toate taxele pentru serviciile optionale pe care vi le punem la dispozitie le veti afla in momentul solicitarii unei oferte de inchirieri masini cluj de la RAUTO House.

 

Inchiriere Scaune pentru Copii

Daca aveti de facut o calatorie cu un copil in masina si optati pentru rent a car Cluj de la RAUTO House intotdeauna va vom oferi serviciul de inchiriere scaune pentru copii. Tinem la siguranta totala a clientilor nostri asadar avem in dotare scaune pentru copii de diverse dimensiuni. Niciodata sa nu transportati copiii sub 12 ani pe scaunul din fata, va sugeram sa lasati copiii in spate, intotdeauna cu centurile puse, recomandarile specialistilor in domeniu fiind ca toti copiii pana la 150 cm sa fie tinuti in scaune de copii adaptate varstei lor. Prin serviciul nostru de inchirieri masini cu scaun de copil veti avea siguranta ca copilul Dvs va fi protejat pe tot parcursul calatoriei.

Rezervati-va azi masina in Cluj la numarul 0751401299 si alege suplimentar inchiriere GPS, combustibil preplatit sau inchiriere scaune pentru copii. Iti oferim maximul de siguranta pentru tine si familia ta de aceea vom include si inchirierea echipamentului auto de iarna in serviciile din perioada sezonului rece.

Informatii

Sunati azi la 0751401299 pentru servicii profesionale de inchirieri auto Cluj dar si in imprejurimi, oferindu-va consultanta si disponibilitate pentru masini de inchiriat Cluj 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Apelati oricand la serviciile noastre de rent a car Cluj si veti primi intampinarea si promptitudinea de care aveti nevoie atunci cand cautati servicii de calitate de inchirieri masini Cluj.